Jumaat, 10 Februari 2012

melambai hati...(ii)



bunga lalang..
lembut meliuk lintuk..
melambai hati.


17 ulasan:

cik chinta berkata...

lambat tido cgu? esok kan keje

Mieza berkata...

...bunga lalang
walau jarang dipandang
tundukmu rebah
keganggang pulang.

Adylia Qarissa berkata...

kalau kat kampung boleh tengok bunga lalang..kat sini tengok orang jer duk lalu lalang ;p

aku budak klang berkata...

sebb SK melambai2 la ABK dtg ni....maaf ABK sebuk nak masuk class ahad ni dan macam2 lg..tu yg tak dpt nak masuk blog2 member ni...

maszull berkata...

assalamualaikum SR..yer la kemana lalang itu ditiup angin ke situlah die meliuknya...:)

Ezy berkata...

nice..;) saya follow..thanks follow saya..

eiza berkata...

salam..

saya membalas kunjungan :)

tenang rasa melihat gambar tu....

CintaZulaikha berkata...

rindu ngn cik SR :)

kayna berkata...

.... yang kerinduan.

SURIA AMANDA berkata...

Bunga lalang,ke kiri dan kanan mengikut hembusan angin..semoga pendirian kita teguh tidak seperti lalang..amin..

Telor Power berkata...

nice :), jgn hati jd lalang sudahlah hehehe

3no gr33ny berkata...

mwncuit ketenangan diri

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

orng kata bunga lalang ni menyemakkan, mungkin diorng tak menyedari akan kepentingannya

eita berkata...

hati siapa yang di lambai tu?

KaK LimAh Si SupiR berkata...

ke kana ke kiri ditiup angin :P

cik Kartun berkata...

hati di umpamakan lalang..
boley kaa??

Nida berkata...

Cantik gambar.. sesuai dengan isi penceritaan

kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy