Isnin, 30 Januari 2012

[ gambar ] Jom Lihat Kota Raya Dubai Di Malam Hari [ pemandangan dari angkasa]



















indah....cantik...pemandangan di Dubai....Jom pergi Dubai..
sape mahu ikut..??



[ gambar ] Punca-punca zakar tegang..ini salah satunya...[ sangat memalukan...pakcik ni...ishhh]








Entri ni bukan nak bagi tips untuk tegangkan zakar. Tapi nak bagi anda tengok apa punca "tut" pakcik kat atas ( lihat gambar dalam bulatan) ni pelik semacam jer? Korang faham-faham je lah ye.hehe

Siapakah yang bersalah dalam hal ni...??




[ hebat ] Lelaki Ini Cipta Perahu Hanya Guna Kertas Demi Membuktikan Sebuah Cinta









Hebat...lelaki ini membuktikan tidak ada yang mustahil di dalam dunia ini..seorang lelaki berbangsa Russia, Igor Morsive, telah mencipta perahu yang dibuat daripada kertas.

Lelaki ini dicabar oleh teman wanitanya..seandainya dia betul-betul menyintai teman wanitanya Angelina,..ciptakan sebuah perahu yg dibuat daripada kertas dan menggunakannya di sebuah tasik di Russia.. Igor dengan tekad untuk membuat perahu tersebut..


p/s: hebat lelaki ini. [ kenapa Igor tak ajak teman wanitanya naik sama perahu tu.?.. jawapannya: Dia terlalu sayangkan teman wanitanya..dan tak sanggup menanggung risiko teman wanitanya lemas...biar dia lemas tak mengapa.]



[ gambar } Cara-cara Nak Tambah Kelajuan Motor...Sesuai Untuk Mat-Mat Rempit Mungkin..? hehe





inilah cara yg paling sempoi untuk membuatkan motor bertambah laju....ada yg nak cuba..?????.....sila kan..:)




p/s.. ini motor...! ingat helikopter kee??

[ gambar ] Susana Dalam Hujan Yang Cukup Cantik







Ketika hujan selalunya kita tidak biasa menggambarkannyah dengan kata-kata, inilah mengapa orang mencuba untuk menangkap momen-momen yang indah saat hujan.

Meskipun mengambil gambar dalam cuaca buruk adalah suatu tugas yang agak berat namun menawarkan kesempatan yang sempurna untuk mendapatkan gambar paling baik.

Mengambil gambar hujan atau mengambil gambar dalam hujan pasti akan menciptakan adegan yang sangat dramatis dan idealis, serangan petir, pembentukan titis air, pembentukan awan, menciptakan lingkungan yang sangat sempurna

Dalam posting ini, saya cuba tunjukkan gambar fotografi hujan yang paling indah, menakjubkan, dan mengesankan untuk sahabat-sahabat saya


[ gambar ] Inilah Wanita Yang Membuat Lukisan Dengan Darah Haid






Ramai kaum wanita yang berasa malu apabila mereka dalam keadaan haid dan ada juga yang merasa takut terutama bagi yang pertama kali didatangi.Tapi tidak bagi Vanessa Tiegs yang kemudiannya terfikir melakar darah haid itu kekanvas untuk dijadikan lukisan.Bagi sia-sia jika darah itu dibuang.

Vanessa Tiegs seorang bekas penari ballet profesional yang tinggal di San Francisco USA .

Dia mula melukis lukisan yang pertamanya menggunakan darah haid yang berjudul Spiral Moon pada September Tahun 2000 . Dia mendapat ilham dari sebuah buku yang berjudul blood, breed and roses ‘how menstruatin create the world’. Hal itu merubah pandangannya pada dunia haid.Kemudian dia mula melukis dan dapat melukis 88 buah lukisan hasil daripada 36 kali kedatangan darah haidnya. Setelah itu ia memilih 13 dari 88 lukisannya untuk di pamerkan .


Dia mencampurkan darah haidnya dengan media campuran arkilik agar dapat menghilang bau hanyir darah.Ramai yang mengutuk tindakan Vanessa dengan mengatakan bahawa ideanya tidak sihat dan sangat menjijikkan . Tapi ramai juga yang memujinya.


sumber:

http://voices.yahoo.com/vanessa-tiegs-menstrual-blood-painting-journal-art-397337.html?cat=2


[ hebat ] Inilah satu bukti...betapa Cinta Itu Memang Buta...!






Nama lelaki ini lalah Shaquille O'Neal seorang pemain (American basketball player) yang mempunyai ketinggian 216cm dan isterinya yang bernama Nikki Alexander, yang mempunyai ketinggian 157cm.Perbezaannya sangat ketara sekali. Pasangan ini yang berkahwin pada tahun 2010 dan kini dikurniakan 1 seorang cahaya mata lelaki yang comal.

Shaquille O'Neal yang mempunyai pendapatan tahunan melebihi US30 Juta sebagai pemain
basketball sangat menyintai isterinya ini...



[ gambar ] Jom Lihat Kereta Yang Ada Otak Manusia Yang Pertama Di Dunia









Inilah kereta yang paling pelik yang direka oleh rakyat Belanda yang bernama Olaf Mooji. Kereta yang direka beliau sungguh unik sekali kerana memasukkan eleman otak manusia di keretanya. Elemen otak manusia ini membolehkan kereta ini akan memberi isyarat kepada pemandu seandainya pemandu terleka, seperti mengantuk, memandu melebihi had laju, amaran akan berbunyi untuk memperlahan kereta tersebut.

Kereta ini juga akan memberi isyarat pada pemandu dalam jarak 100 meter seandainya ada objek-objek yang di laluan kereta tersebut. Ini memudahkan pemandu memandu dengan selamat.


p/s: hebat kereta ini.


kad raya adinda amy sensei

kad raya dari Kak Kunang-Kunang

kad hari guru dari Puan Ayu

kad adinda amy

kad adinda amy

award frpm CintaZulaikha

award frpm CintaZulaikha

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award buat sahabat2 saya..sudi-sudikanlah ambil..

award Ten Little Fingers

kad raya dari Cik Amy

cinta dan bola

cinta dan bola

kad raya from kak Miayah

award from cik amy

award dari blog LOVE

bcb

yy